Svendborg Frivilligråd inviterer til Årsmøde 2012

Mandag d. 16.4.2012 kl. 15.45
Multihuset, Gl. Skaarupvej 3 (Fodboldklubben Stjernens lokaler),
5700 Svendborg.

Vi glæder os til at se rigtig mange foreninger til vort Årsmøde og håber vi sammen kan få en god og spændende eftermiddag / aften.

Der har i det forløbne år været fokus på etablering af Frivillighus. I samarbejde med Kontakt Mellem Mennesker er vi nået et godt stykke af vejen i processen med at finde det helt rigtige sted. Vi håber, vi på årsmødet kan orientere mere om Frivillighuset i Svendborg. 

Vi er så heldige, at Socialudvalgsformand Lars Erik Hornemann har sagt ja til at komme og indlede vores årsmøde. Lars Erik Hornemann s indlæg vil bl.a. handle om samarbejdet mellem Kommunen og de frivillige foreninger. Efter indlægget er der mulighed for spørgsmål og debat.

Frivilligrådet har inviteret  Dorte Larsen  som har ledet Frivilligcentret i Odense i mange år, nu ansat i Fredericia til at komme med et oplæg om bl.a. samarbejdet mellem de forskellige foreninger i Frivillighuset. Efter  oplægget er der mulighed for spørgsmål og debat.

Den mere formelle del af årsmødet – byder på valg til Frivilligrådet – se vedlagte liste for Valg Årsmøde 2011. I er velkomne til at kontakte mig / Kontakt Mellem Mennesker, hvis I har spørgsmål til vedlagte liste.

Alle sociale og frivillige foreninger eller grupper, der har deres frivillige sociale arbejde i Svendborg kommune, kan sende max 2 repræsentanter, hvor den ene er stemmeberettiget og udpeget før årsmødet. Repræsentanterne kommer fra følgende 5 grupper:

  • – Sociale og kirkelige foreninger
  • – Børn, unge og familier
  • – Handicappede og patientforeninger
  • – Ældre samt
  • – Misbrug og øvrige områder

Se venligst vedtægter på hjemmesiden www.svendborgfrivilligraad.dk

Tilmelding skal ske inden d. 3.4.2012 til Kontakt Mellem Mennesker, e-mail: kontakt.mm@mail.tele.dk

De venligste hilsner

Karen Strandhave
Formand for Svendborg Frivilligråde
-mail: strandhave@post.tele.dk.

 

Dette indlæg blev udgivet i Årsmøde, Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.